Sunday, February 12, 2012

Viimane päev

Hommikusöögi ajal selgus, et ka hotelli adminil on lõustaraamat :) Istusin kohe seal kõrval ja adminn läks nurga taha turvamehest sõbraga lobisema.
 Üldse oli see 1 imelik hommikusöögikoht, kuigi kõik muu oli täiesti hea. Administratsioonis oli kogu aeg sama neegriplika, söögilauad olid tema kõrval. Kui hommikul 8:30 sööma läksin, siis tundus, et olen esimene, sest seal oli alles pime, saiad olid ahju panemata, kohviga läks ka igavik, samas oli hommikusöögiaeg juba tund aega käinud. Aga muidu tavaline itaalia hotellide hommikusöök, kuivikud ja pakimoosid ja või ja sai, siuke läila kraam.

 Selgus, et hotelli lähedal käivad murjanid ilusas kirikus. Päris uhke maja.
Alumisel pildil tabasin trolli, samal ajal urkisin aaret liiklusmärgi tagant välja.
 Allpool: Maju 770 on maailmas vaid 12: Canada, Israel, Brazil, Argentina, United States ja Australia. Vt: http://www.robbinsbecher.com/770.html. Ainus Euroopas paiknev 770 asub Milanos. Aare oli sealt aga kadunud :(

 Uhke ja suur ja edev Dolce Gabana raudteejaam üleval ja all




Linnas lund vähe, lagedates maakohtades aga nagu Muhus

Siit saab osta teepiletit, buss sahises praktiliselt peatumata läbi


Ennäe mis Garmin teeb :o :)


Mediamarkti automaat lennujaamas, samas polnud ei joogi- ega snäkiautomaate. Vabalt võis osta automaadist fotoka, telefoni või mälukaardi.

 Sajab lund! Näha vist pole ...
 Mäed kraapisid lennukipõhja. Terve Euroopa on lumega kaetud.
Lennuk tegi Tallinna kohal madallendu: Rocca al Mare keskuse eest läbi, Kristiine keskuse ja staadioni lähedalt, selline tunne oli, et maandub Ülemiste järvele, aga siiski vedas end lennuväljani.

Kokkuvõttes: 50 tundi - 35 aaret. Väga väsinud. Tallinnas on märksa külmem ja tohutult palju rohkem lund.

No comments:

Post a Comment